Friday, June 6, 2014

POZOR SOUTĚŽ!!!!!!!

Milí fanoušci, včera dorazila další papírová brčka...proto jsem se rozhodla rozhodla vyhlásit soutěž, která začíná dnes a končí příští týden ve čtvrtek, tedy 12.6.
Výherce získá 5ks brček, k tomu dále 5 papírových sáčků a 10m bakers twine motouzku. Barvy a vzory dle vlastního výběru. V případě, že bych náhou do té doby něco vyprodala, tak nabídnu vhodnou alternativu.
A jak soutěžit?
Napište komentář (jaká výhra by se vám líbila příště) pod tento příspěvek (na mém blogu) společně s vaším jménem.
V pátek 13.6. náhodně vyberu jednoho výherce. Proto prosím sledujte moje příspěvky na blogu. Na FB pouze uvedu, že jsem již výherce vybrala .
Všechny zmíněné produkty najdete na mém FB profilu 
https://www.facebook.com/pages/Nana-PARTY/575095909215297 a na Fleru (http://www.fler.cz/shop/magdasvarc) nebo na mém eshopuwww.nanaparty.cz

5 comments:

  1. Mně by se líbilo vyhrát balíček č. 2. :-)

    ReplyDelete
  2. ahoj Magdi:) ať by byla výhra jakákoliv, bude překrásná. Mně se hrozně moc líbí všechny věci na tématické oslavy- třeba ta žirafí, mašinková, žabková:) ale zase chápu, že ne každý má děti a ne každý by si na "dospěláckou" oslavu něco takového pořídil- já teda ano ;) takže za mě cokoliv- klidně motouzky, ty krásné lžičky se srdíčkama, brčka, plakáty... všechno je tak krásné, že se nedokážu rozhodnout pro jednu konkrétní věc... :) Verča

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veroniko, gratuluji k výhře :). Prosím napiš mi buď na FB nebo na mail magdasvarc@seznam.cz tvoji adresu a také jaké barvy sis vybrala :).
      Přejik krásný pátek 13tého :).
      Magda

      Delete
  3. Tak mě by se jako výhra líbila pozvánka, myslím si, že je to cena, kde je jedno jestli člověk má nebo nemá děti. Pozvánka se dá udělat na cokoliv a je to krásná výhra.

    ReplyDelete
  4. Magdi,máš moc krásné věci a je těžké něco vybrat;-).My máme rádi puntíčky.

    ReplyDelete