Monday, June 8, 2015

Baby shower


Baby shower jsem organizovala poprvé a pro sebe naposled. Dlouho jsem uvažovala nad tím, jak ji pojmout, koho pozvat, co připravit..

Vytvořila jsem si nástěnku na Pinterestu - https://www.pinterest.com/magdasvarc/baby-shower-girl/, kde jsem si ukládala inspirci nejen na dekorace, ale také na občerstvení. Pozvala jsem opravdu jen pár kamarádek (bohužel jedna z nich těsně před akcí onemocněla)...takže akce byla velmi komorní. Oslavu jsem pojala jako čajovou párty a podmínkou pro hosty byl klobouček či fascinátor.

Vše vyfotila moje dobrá kamarádka Lucie Baštová (mám od ní i těhotenské fotky). Mám krásnou památku na víkend v její společnosti.

Dostala jsem opravdu moc milé a pěkné dárečky....

Sweet bar jsem jako obvykle připravila sama (v tomto případě jsem si však nechala udělat v cukrárně malý dortík). Podávaly se makronky, velké makronky s jahodami, jahodové cupcakes s jahodovou šlehačkou, jahodové galetky a vanilkové sušenky. Dortík byl z pařížské šlehačky a banánu. Limonáda byla okurková a malinová.

Květiny jsem nakoupila v Hale 22.











11 comments:

  1. Nádhera, tohle mě fakt baví! :-) Hodně sil do finále přeji! S.

    ReplyDelete
  2. Vážím si pozvání, prožívám to celý s tebou a těším se na další slečnu do party:). Tohle se ti moc povedlo. L.

    ReplyDelete
  3. Také se těším až budu jednou mít baby shower party, protože tahle vypadala opravdu úžasně! A musím říct, že sweet bar se naprosto povedl, hned bych si dala tu makronku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dominiko, děkuji za pochvalu :-), dala jsem si opravdu záležet a jsem ráda i za hezké fotky od Lucky na památku....

      Delete
  4. Nádhera, Magdi! Melas to vymazlene do posledního detailu.. Aspoň prostřednictvím krásných Luccinych fotech jsem si to s vámi mohla prožít.. Baby shower nevyšlo, co se dá dělat, ale miminecko si hodlám užít :-) Těším se na vas!

    ReplyDelete
  5. Už jsem komentovala u Lucie...opravdu velmi podařený dýchanek, všechny jste krásné byly!!! Úžasné fotky a skvělý sweet bar - jste moc nápadité a šikovné. Nepodělíte se na svém blogu o recept a postup na makronky?

    Šárka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šárko, děkuji za kompliment. Makronky vždy dělám podle receptu od Chez Lucie. Už jsem tu měla pěkně dlouhý odstavec, ale asi to sepíšu zvlášť do článku :-D. Snad zítra večer to zvládnu dát dohromady :-). Hezký večer! Magda

      Delete
  6. To je tak mile, sladke, fajne ☺
    a moc se mi libi ten nahrdelnik s inicialy!

    ReplyDelete
  7. To je tak mile, sladke, fajne ☺
    a moc se mi libi ten nahrdelnik s inicialy!

    ReplyDelete
  8. To je tak mile, sladke, fajne ☺
    a moc se mi libi ten nahrdelnik s inicialy!

    ReplyDelete